Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Yalovaspor kadrosu güçleniyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yeşil Yalovaspor, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yaptığı yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 04:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 16:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yeşil Yalovaspor kadrosu güçleniyor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yeşil Yalovaspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Takım, kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren takım son olarak; Adnan Malat, Halil Aydın, Yusuf Turan ve Arif Arslan ile anlaşma sağladı. Son dönemde gerçekleştirilen transferlerle dikkat çeken Yeşil Yalovaspor, yeni oyuncuları ile sezon öncesi takıma önemli takviyeler yaptı.

Kulüp yetkilileri, yapılan transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına ve sezon boyunca güçlü bir performans sergilemelerine olanak tanıyacağına olan inançlarını belirtti. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği sezon için hazırlıklar devam ederken, taraftar da transfer haberlerini heyecanla takip etmeyi sürdürüyor.

Yeşil Yalovaspor'un bu sezonki hedefleri arasında, ligde üst sıralarda yer almak ve başarılı bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmak bulunuyor. Kulüp, hem oyuncuların hem de taraftarların motivasyonunu yüksek tutarak, büyük bir başarı yakalamayı planlıyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.