Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Yalova FK, Gölcük deplasmanından puan alamadan döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta mücadele eden Yalova temsilcisi Yeşil Yalova FK, ligin 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı grup lideri Gölcükspor’a 2-1 mağlup oldu. Yeşil Yalova FK, sahada sergilediği iyi oyuna rağmen bu yenilgiyle ligdeki ilk puan kaybını yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:13
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yeşil Yalova FK, Gölcük deplasmanından puan alamadan döndü

BAL 9’uncu grupta 3. Hafta karşılaşmaları kapsamında grup lideri olan Gölcükspor’a konuk olan Yeşil Yalova FK sahaya galibiyet parolası ile çıktı. 11. dakikada Mert Gün'ün attığı golle Yeşil Yalova FK, Gölcükspor önünde 1-0 öndeyken, 32. dakikada sahneye çıkan Gölcüksporlu Muhammet Ali Aydın'ın şutu ağlarla buluştu. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti. 2. yarıya istekli başlayan ev sahibi Gölcükspor aradığı golü 82. dakikada yine Muhammed Ali Aydın'ın ayağından buldu. Maça 7 dakika ilave edilmesine rağmen aradığı golü bir türlü bulamayan Yeşil Yalova FK, sahadan yenik ayrıldı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, hakem yönetiminden şikayet ederek, "Değerli Yeşil Yalova FK taraftarı ve kıymetli dostlarım, Gölcükspor deplasmanında iyi futbol oynamamıza rağmen puan alamadan döndük. Hakemin kötü yönetimi ve insiyatifini rakipten yana kullanması bizi hayal kırıklığına uğrattı. Verilmeyen net penaltı ve golümüz var" dedi.

Bu yenilgiyi ‘nazarlık’ olarak değerlendiren Oruç, "Biz iyi bir takımız ve bunu sahada herkese gösterdik. Bu maç nazar boncuğu olsun. Hedefimizden sapmadan mücadelemize devam edeceğiz. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Bu takım şampiyon olacak ve kupayı Yalova’ya getireceğiz" şeklinde konuştu.

Yeşil Yalova FK, gözlerini bir sonraki hafta karşılaşmasına çevirerek hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.