Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Yalova FK evinde güldü

Bölgesel Amatör Lig Dokuzuncu grupta mücadele eden temsilcimiz Yeşil Yalova FK, 2.hafta maçlarında, Yalova Atatürk Stadyumu’nda Kapaklı Spor’u ağırladı. Temsilcilerimiz sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 13:00
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yeşil Yalova FK evinde güldü

Bölgesel Amatör Lig Dokuzuncu Grup'ta mücadele eden Yeşil Yalova FK, 2. hafta maçında Yalova Atatürk Stadyumu'nda Kapaklı Spor'u ağırladı. Taraftarlarının büyük desteğiyle sahaya çıkan temsilcimiz, mücadeleyi 2-1'lik skorla kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası ve Bölgesel Amatör Lig’de çıktığı maçlarda futbolseverlerden tam not alan Yeşil Yalova FK, maçın henüz 4.dakikasındayken talihsiz bir an yaşadı. Orta saha oyuncusu Halil İbrahim Şaşar topu kendi ağları ile buluşturdu ve konuk ekip temsilcilerimiz karşısında 0-1 öne geçti. Yeşil Yalova FK, ilk yarıda etkili bir performans sergileyerek rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulsa da maçın ilk 45 dakikasında başka gol sesi duyulmadı.

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte her iki takım da oyuna hızlı başladı. Yeşil Yalova FK, taraftarının da desteğiyle rakibine karşı sahada üstünlük kurmayı başardı. Yeşil Yalova FK, başarılı ataklarının yanı sıra aynı zamanda da iyi bir savunma yaparak rakibinin ataklarını başarıyla savuşturdu. Dakikalar 69’u gösterdiğinde temsilcimiz sahadaki gol sessizliğini bozdu. Hakan Öztürk attığı golle skora denge getirdi. 1-1 devam eden maçta dengeler 77’de bozuldu. Yeşil Yalova FK, yeniden Hakan Öztürk’le gole ulaştı ve skor 2-1’e yükseldi. Maçta normal süre 2-1 tamamlanırken, 8 dakika uzatma ilave edildi. Uzatmalarda da başka gol sesi duyulmadı ve Yeşil Yalova FK 2-1’lik skorla sahadan galip ayrıldı. İlk hafta maçında da galip gelen yeşil-beyazlılar, topladığı 6 puanla ligin 2.sırasında yer aldı. Kapaklı Spor ise bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile topladığı 3 puanla 6.sırada yer buldu. Yeşil Yalova FK, bu galibiyetle birlikte ligdeki iddiasını başarıyla sürdürürken, taraftarlarda oyuncuları alkışlayarak, takımının yanlarında olduklarını ifade etti. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, maç sonunda taraftara üçlü çektirdi ve galibiyet sevinci hep birlikte yaşandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.