Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Yalova FK deplasmanda oynayacak

Yeşil Yalova FK, Bölgesel Amatör Lig 9.Grup 3.hafta mücadelelerinde deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Lige iyi başlayan Yeşil Yalova FK, bu maçı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yeşil Yalova FK deplasmanda oynayacak

Yeşil Yalova FK, Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'un 3. hafta maçında deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Lige iyi bir başlangıç yapan Yeşil Yalova FK, bu maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Takım, Gölcükspor'a karşı oynayacağı mücadelede öncesinde çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Ligde iyi bir ivme yakalayan takım sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor. Gölcükspor ise taraftarlarının desteğini arkasına alarak zorlu karşılaşmada avantaj sağlamak istiyor.

İstatistikler

Her iki takımda ligde çıktığı ilk iki maçı kazanmayı bildi. Bu maçlarda Yeşil Yalova FK 3 defa fileleri havalandırdı, 1 defa da kendi kalesinde gol gördü ve 6 puan 2 averaja sahip oldu. Gölcükspor ise çıktığı iki maçta da kalesinde gol görmeden 8 defa gole ulaşmayı başardı ve 6 puan 8 averaja ulaştı. Her iki takımda 6’şar puanla şampiyonluk mücadelesi verirken, maçın kazananı ligin liderlik koltuğuna oturacak bu nedenle 3.hafta gerçekleşecek olan bu kıran kırana mücadele, iki takım açısından da büyük önem taşıyor.

Maç bilgileri

Tarih: 20 Ekim 2024 Pazar

Saat: 14:00

Stadyum: Gölcük İhsaniye Stadı

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.