Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Yalova FK 7 günde 3 defa galibiyete ulaştı

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden olan Yeşil Yalova FK, 7 gün içerisinde toplamda 2254 km yol kat etti ve çıktığı 3 maçta da sahadan galip ayrılmayı başardı. Teknik Direktör Özcan Sert’te bu önemli başarı hakkında sosyal mecralardan bir açıklamada bulundu ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 12:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yeşil Yalova FK 7 günde 3 defa galibiyete ulaştı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yeşil Yalova FK, lig ve Ziraat Türkiye Kupası mücadeleleri olmak üzere son 7 gün içerisinde çıktığı 3 resmi maçı da kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Takım, bu süreçte toplamda 2254 km yol katetti. Takımın bu büyük başarısı taraftarlardan ve diğer futbolseverlerden alkış topladı. Sosyal mecralar üzerinden de çok sayıda kişi, Yeşil Yalova FK’nın bu başarısını tebrik etmek amacıyla paylaşımlarda bulundu. Sahadaki mücadele kadar mükemmel taraftar desteği de bu başarıda büyük rol oynadı. Emir Bayır Gençlik'in coşkulu desteğiyle takım hem futbolseverlere keyifli anlar yaşattı hem de hedefi olan 3. Lig yolunda önemli bir ivme kazandı. Şampiyonluk mottosuyla yola çıkan Yeşil Yalova FK, bu tempoyla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Yeşil Yalova FK haftayı mutlu kapattı

Teknik Direktör Özcan Sert, elde edilen başarı sonrasında bir açıklamada bulundu ve memnuniyetini ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Özcan Sert sözlerinde, ‘’2254 km yol katettiğimiz, 7 günde 3 resmi müsabaka oynayıp fiziksel ve psikolojik olarak oldukça yorulduğumuz ancak çok mutlu tamamladığımız bir haftanın sonuna geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, saygılarımı sunarım’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.