Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovasporlu Futbolcular ölümden dönmüştü, Yalova Belediye Başkanı Tutuk’tan Yalovaspor’a geçmiş olsun ziyareti

Geçtiğimiz gün Kocaeli ilinde oynadıkları hazırlık maçından dönen Yalovasporlu futbolcuların takım otobüsü alev almış ve oyuncular ciddi bir tehlike atlatmışlardı. Yalova’ya dönen takımın oyuncularını ziyaret eden Tutuk, geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovasporlu Futbolcular ölümden dönmüştü, Yalova Belediye Başkanı Tutuk’tan Yalovaspor’a geçmiş olsun ziyareti

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Kocaeli ilinde oynadıkları hazırlık maçından dönerken otobüsleri alev alan Yalovasporlu futbolcuları ve teknik ekibi ziyaret etti. Tutuk, yaşanan kaza sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti ve takıma profesyonel liglere yükselme hedefi için başarılar diledi. Kulüp Başkanı İsmail Kaya ve Teknik Direktör Faruk Yiğit tarafından karşılanan Tutuk, futbolcularla tek tek ilgilenerek, olayla ilgili bilgi aldı.

Tutuk, sporcu ve teknik heyetin yara almadan kurtulmalarının sevindirici olduğunu ancak böyle bir olayın tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi. Tutuk ayrıca takıma lige odaklanmalarını ve 3 yılda profesyonel liglere yükselme hedefi için var güçleri ile mücadele etmelerini tavsiye etti. Tutuk, Yalova Belediyesi olarak Yalovaspor’a her zaman destek olacaklarını da belirtti.

Sağlık durumları iyi

Yalovaspor, geçtiğimiz gün Kocaeli ilinde oynadığı hazırlık maçından dönerken takım otobüsünün motor kısmında çıkan yangın sonucu büyük bir tehlike atlattı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, otobüsteki futbolcu ve teknik heyetin sağlık durumlarında herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.