Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor'un son transferi Yasin Palaz'dan duygulandıran paylaşım

Yalovaspor’un son transferi başarılı futbolcu Yasin Palaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak duygulandıran ifadelere yer verdi. Palaz sözlerinde, ‘’Nereye gidersen git, Herkes gün olur, evine döner’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 14:03
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor'un son transferi Yasin Palaz'dan duygulandıran paylaşım

Yalovaspor’un yeni transferi Yasin Palaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Başarılı futbolcu, sözlerinde kullanmış olduğu ifadelerle Yalovaspor’a gönül vermiş taraftarları etkiledi. Palaz, "Nereye gidersen git, herkes gün olur, evine döner" sözleriyle duygusal bir mesaj iletti. Bu anlamlı paylaşımı, spor camiasında ve taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı. Yalovaspor taraftarları, Palaz’ın bu sözlerini destekleyerek tecrübeli oyuncuya sıcak bir karşılama gerçekleştirdi.

‘’Yalova'da ki herkesin bir ve destek olması dileğiyle’’

Başarılı futbolcu Yasin Palaz yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’Şu fotoğrafın 25 senesi var, hatırası var, ahde vefası var… Profesyonel kariyerimi sonlandırma kararı aldıktan sonra çocukluk arkadaşım kulüp başkanımız Ali Yavru kardeşim, eski takım arkadaşım teknik direktörümüz Aytaç Yaka abim ve çocuk yaştan beri senelerce beraber oynadığım gardaşım Gökhan Sipki'nin telefonlarıyla çıkıp geldim yanlarına; güzel bir hikaye yazmak için, sevdiğim insanlara yardımcı olmak için, başladığımız yerde bitirmek için ve şehrin en büyük markası Yalovaspor’un hak ettiği profesyonel liglerde olması için. Nereye gidersen git, herkes gün olur, evine döner diyerek, vefanın bir semt olmadığı bilinciyle. 2005 yılında alt yapısından çıkıp profesyonel olduğum Yalovaspor’la anlaşmış bulunuyorum. Şimdi bu güzel şehrin en değerli markası Yalovaspor için bütün Yalova'da ki herkesin bir ve destek olması dileğiyle.’’
Bu paylaşım, sporun yalnızca bir oyun değil, aynı zamanda duyguların ve bağlılıkların da bir ifadesi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.