Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Tekirdağ deplasmanına gidiyor

Bölgesel Amatör Lig’de ki temsilcilerimizden Yalovaspor, ligin ikinci hafta mücadelelerinde deplasmanda Tekirdağspor ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:35
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Tekirdağ deplasmanına gidiyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yalovaspor, ligin ikinci hafta maçında Tekirdağspor ile karşı karşıya geliyor. Sezonun ilk maçında iç sahada Yeşil Yalova FK’ya 0-2’lik skorla mağlup olan, Yeşil-kırmızılı ekip, Tekirdağspor karşısında galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. İlk maçında beraberlik yaşayan Tekirdağspor ise evinde taraftarının desteğiyle iyi bir performans sergileyerek sahadan galip ayrılmak istiyor. Bu mücadele, her iki takım için de ligde ki iddiaları açısından büyük önem taşıyor. Maç, 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 14.00’da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Taraftarlar takımını yalnız bırakmayacak

Yalovaspor tarafından deplasmanda gerçekleşecek maç öncesi yapılan açıklamada, maça gidecek olan taraftarların; maç günü, sabah saat 09.00’da İskele Meydanı’nda toplanacağı belirtildi. İrtibat no hakkında bilgi almak için kulübün sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsiniz.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.