Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Store için ilk adım atıldı

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig de (BAL) şehrimizi temsil edecek olan Yalovaspor, taraftarları heyecanlandıracak bir hamle yaptı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada Yalovaspor Store için ilk adımların atıldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 13:26
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalovaspor Store için ilk adım atıldı

Yalovaspor, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek. Kulüp, taraftarları için büyük bir heyecan yaratacak bir adım attı. Yalovaspor, "Yalovaspor Store" adı altında yeni bir mağaza açacağını duyurdu. Bu hamle, kulübün marka değerini artırmayı ve taraftarlarıyla daha yakın bir bağ kurmayı hedeflerken, aynı zamanda da yeşil kırmızılı formanın taraftarlara ulaşımı yolunda kolaylık sağlayacak. Yalovaspor taraftarlarının yıllardır hayali olan bu önemli gelişme Kulüp Başkanı Ali Yavru ve Örses Baskı Sahibi Ahmet Enez Ertuğ arasında imzalanan protokol ile birlikte hayata geçti.

Gerçekleştirilen protokol kapsamında Yalovaspor’un resmi ürünleri 1 (bir) yıl boyunca Örses Baskı tarafından halkın hizmetine sunulacak.

“Bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Yalovaspor Kulübü tarafından ilgili konu hakkında yapılan açıklamada “Bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulübümüz taraftarlarımızın yıllardır hayali olan Yalovaspor Store için ilk adımları attı. Kulüp başkanımız sn Ali Yavru ve Örses baskı sahibi sn Ahmet Enez Ertuğ arasında imzalanan protokole istinaden Yalovaspor resmi ürünleri 1 (bir) yıl boyunca ÖRSES baskı tarafından halkımızın hizmetinde olacaktır. Yalovaspor'umuza yakışacak kalitede ürünlerimiz sadece maçlarda değil, gündelik hayatta da taraftarlarımızın gururla giyebileceği kalitede ve güzellikte olacaktır. Adım adım hayallerimize doğru ilerliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Mağaza ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.