Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor, Güleç Kardeşler ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yalovaspor, 2024-2025 sezonu öncesinde ilk sponsorluk anlaşmasını Güleç Kardeşler firmasıyla yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 16:25
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalovaspor, Güleç Kardeşler ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Yalovaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta mücadele edeceği 2024-2025 sezonu öncesinde ilk sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Yalova'nın köklü firmalarından Güleç Kardeşler, sezon boyunca takımın sponsorluğunu üstlenecek.Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru ve Güleç Kardeşler firması adına Harun Güleç arasında imzalanan anlaşma kapsamında, Güleç Kardeşler 2024-2025 sezonu boyunca Atatürk Stadyumu'ndaki reklam panolarının sponsoru olacak.Anlaşma töreninde konuşan Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, "Yalovaspor, bu ilin en önemli markalarından biri ve Yalova’nın milli takımıdır. Bizlere verdikleri destekten dolayı Güleç Kardeşler'e teşekkür ediyoruz. Bu iş birliğinin takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Güleç Kardeşler temsilcisi Harun Güleç ise yaptığı açıklamada, "Yalovaspor, Yalova'nın en değerli spor kulüplerinden biri. Şehrimizin takımını desteklemekten gurur duyuyoruz ve her zaman Yalovaspor'un yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.