Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor forma satış noktaları yakında açıklanacak

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, taraftarlar tarafından merakla beklenen forma satış noktaları hakkında bir paylaşımda bulundu ve satış noktalarının yakın zamanda açıklanacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 08:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor forma satış noktaları yakında açıklanacak

Yalovaspor taraftarlarının heyecanla beklediği yeni formaların satış noktalarıyla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, forma satış noktalarının kısa süre içinde duyurulacağını bildirdi. Başkan Yavru, yaptığı paylaşımda, "Taraftarlarımızın uzun zamandır beklediği yeni formalarımızın satış noktalarını belirliyoruz. Yakında Yalovaspor Store Forma ve Malzeme Satış Noktasını açıklayacağız. Yeşil-kırmızı renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Yalovaspor’un yeni sezon formaları için satış noktalarının açıklanacak olması, taraftarlar arasında büyük bir merak ve heyecan yarattı. Satış noktalarının belirlenmesiyle, taraftarlar yeni formalarını alarak takımlarına destek olabilecekler. Ayrıntılar ve satış noktalarının yerleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yalovaspor'un resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.