Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Darıca’yı ağırlayacak

Temsilcimiz Yalovaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup 3.hafta mücadelelerinde Yalova Atatürk Stadyumu’nda Darıca GB ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:08
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Darıca’yı ağırlayacak

Temsilcimiz Yalovaspor, BAL 9. Grup 3. hafta mücadelesinde Yalova Atatürk Stadyumu’nda Darıca GB'yi konuk edecek. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği bu karşılaşma, 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. İl maçında mağlubiyet yaşayan Yalovaspor, ikinci maçta aldığı beraberliğin ardından bu maçla birlikte galibiyet ulaşmak istiyor. Hazırlıklarını hız kesmeden tam gaz sürdüren Yalovaspor, sahadan galibiyetle ayrılmaya odaklanmış durumda. Taraftarlar takıma güveninin tam olduğunu belirtiyor. Yalova Atatürk Stadyumu’nun maç saatinde dolup taşması bekleniyor.

Kulüp tarafından, taraftarların takımının yanında olmasının büyük bir moral kaynağı olduğu vurgulanıyor. Sezonun ilk haftalarında gösterdiği 1 galibiyet 1 mağlubiyetlik performansla dikkat çeken Darıca ise, Yalovaspor karşısında galip gelerek ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor. İki takımın da galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağı bu mücadelede, futbolseverleri keyifli bir karşılaşma bekliyor.

Maç öncesi hazırlıklar sürerken, futbolseverler de yaklaşmakta olan karşılaşmanın heyecanını yaşıyor. Yalovaspor’un, Darıca GB karşısında alacağı sonuç, ligdeki konumunu belirlemede büyük bir rol oynayacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.