Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor’dan CHP İl Başkanı Doğancı’ya forma hediyesi

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru beraberinde yönetimi ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 10:10
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor’dan CHP İl Başkanı Doğancı’ya forma hediyesi

Geçtiğimiz günlerde göreve gelen ve gelmesiyle birlikte çalışmalara hızlıca başlayan Yalovaspor Başkanı Ali Yavru aynı zamanda da çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yalovaspor Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Doğan ile birlikte CHP Yalova İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Yavru burada, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, Yalovaspor’un güncel durumu, kulübün geleceği ve Yalova sporunun gelişimine yönelik çeşitli konular görüşüldü ve fikir alışverişleri yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Yalovaspor’un projeleri ve hedefleri hakkında bilgi veren Başkan Yavru, Yalovaspor’un şehrin adının duyurulmasında büyük önem taşıdığının önemine vurgu yaptı. CHP İl Başkanı Doğancı ise, sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek, Yalovaspor’un başarısının şehrin sosyal hayatı için önemli olduğunu ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaret Yalovaspor Başkanı Ali Yavru’nun, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı’ya üzerinde adının yazılı olduğu bir Yalvoaspor Forması hediye etmesiyle devam ederken, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekildi ve ziyaret son buldu. Başkan Yavru CHP Yalova İl Başkanı Doğancı’ya misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.