Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor, Berk Kulalı'yı kadrosuna kattı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta mücadele edecek Yalovaspor, kadrosunu tecrübeli forvet Berk Kulalı ile güçlendirdi. İmza töreninde konuşan Kulalı, Yalovaspor'un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 11:12
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalovaspor, Berk Kulalı'yı kadrosuna kattı

Yalovaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu önemli bir transferle güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon Gebzespor forması giyen tecrübeli forvet Berk Kulalı, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreniyle Yalovasporlu oldu. İmza töreninde konuşan Kulalı, Yalovaspor gibi köklü bir kulüpte forma giyecek olmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. Kulalı, “Yalovaspor’un başarısı için sahada terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Bu fırsatı bana sunduğu için Yalovaspor Başkanı Ali Yavru’ya teşekkür ederim” dedi.
Yalovaspor Başkanı Ali Yavru ise, yaptığı açıklamada, Kulalı’nın takıma güç katacağına inandığını belirterek, “Yalovaspor, tarihinden ve taraftarından güç alan büyük bir camiadır. BAL 9. Grup’ta şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Berk Kulalı gibi tecrübeli bir futbolcunun aramıza katılması bizi daha da güçlendirdi. Kendisine takımımıza hoş geldin diyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.