Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Basketbol Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti

2024-2025 Süper Lig Sezonu’nda şehrimizi temsil edecek olan temsilcimiz Yalovaspor Basketbol, sezon öncesi ziyaretlerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 17:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Basketbol Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Yalovaspor Basketbol, 2024-2025 Süper Lig Sezonu’nda şehrimizi temsil edecek olan temsilcimiz, sezon öncesi ziyaretlerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile devam etti. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve GSİM Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş; Yalovaspor Basketbol Kulüp Başkanı Orbay Tuna'yı, Genel Menajer Murat Dönmez'i ve yöneticileri konuk ederek, kulübe olan desteklerinin devam edeceğini ve Süper Lig'e yakışır bir salon için eksiklerin giderilip, yenileme çalışmalarının da sezonun ilk maçına kadar tamamlanacağını belirttiler.

Ziyaret, hem Yalovaspor Basketbol'un hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu sezon için ortak bir vizyon belirlemesini sağladı ve takımın desteklenmesi konusundaki kararlılığı pekiştirdi. Yalovaspor Basketbol'un şehre ve sporseverlere heyecan getireceği, takımın başarısı için tüm imkanların seferber edileceği ifade edildi. Kulüp tarafından ziyaret sonrası yapılan paylaşımda, ‘’Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. Desteklerinden ötürü, kendilerine teşekkür ederiz. Küçük şehrin büyük hikayesini yazmaya devam edeceğiz.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.