Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Başkanı Yavru’dan Vekil Büyükgümüş’e Yalovaspor Forması jesti

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü makamında ziyaret etti ve üzerinde isminin yazılı olduğu Yalovaspor formasını hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 01:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 01:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Başkanı Yavru’dan Vekil Büyükgümüş’e Yalovaspor Forması jesti

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Yavru, Büyükgümüş’e üzerinde isminin yazılı olduğu özel bir Yalovaspor formasını hediye etti. Milletvekili Büyükgümüş, hediye edilen formadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yalovaspor’a olan desteklerinin devam edeceğini ve spora katkı sağlamak için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. 
Yalovaspor Başkanı Ali Yavru görüşmenin devamında Vekil Büyükgümüş’e yeni transferler ve sezon hazırlıkları hakkında detaylıca bilgi vererek istişarelerde bulundu. Karşılıklı fikir alışverişleri ile devam eden görüşme hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

"Teşekkür ediyoruz’’

Yalovaspor Kulübü tarafından ziyaret sonrası bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’Kulüp başkanımız sn Ali YAVRU Yalova milletvekilimiz sn Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ’ü ziyaret etti. Sayın vekilimiz ile Yalovaspor kulübümüz hakkında istişarede bulunuldu. Kıymetli vekilimiz sn Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ’e göstermiş olduğu yakın ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.’’ 

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.