Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru Vali Kaya'yı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucu Yalovaspor’un yeni başkanı olarak seçilen Ali Yavru, Yalova Valiliği’ne giderek Vali Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 08:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Başkanı Ali Yavru Vali Kaya'yı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede tek liste ile gidilen seçimde, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de ki Yalovaspor’un başkanlığına Ali Yavru seçildi. Çok sayıda şehrin önemli isimlerinin katıldığı ve 178 üyenin imzası sonrasında gerçekleştirilmiş olan kongrede Ali Yavru başkanlık koltuğuna oturan isim oldu.

Yalovaspor Başkanı Yavru, göreve geldikten sonra kulüp yöneticileri ile birlikte Yalova Valiliği’ne giderek, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile görüşme gerçekleştirdi. Burada Vali Kaya’ya takım hakkında bilgi veren ve önümüzdeki sezonla alakalı olarak istişarelerde bulunan Yavru, devamında ise Vali Kaya’ya üzerinde adının yazılı olduğu bir Yalovaspor forması hediye etti.

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru’ya yeni görevinde başarılar dileyen Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalovaspor’un şehrimiz açısından büyük önem taşıdığını ifade etti ve nazik ziyaretleri adına Yalovaspor yönetimine teşekkür etti. Yalovaspor yönetimi ise misafirperverliği adına Vali Kaya’ya teşekkürlerini iletirken, görüşme toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.