Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor başkanı Ali Yavru, "Bu yıl Bal'da tutunmak istiyoruz"

Yalovaspor başkanı Ali Yavru, ilk hedeflerinin bu yıl BAL’da kalıcı olmak ardından da profesyonel lige çıkmak olduğunu söyledi. Yavru genç ve deneyimli oyuncuların yer aldığı güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarının da altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 12:13
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalovaspor başkanı Ali Yavru, "Bu yıl Bal'da tutunmak istiyoruz"

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru yaklaşan BAL sezonu öncesinde çalışmalar ve hedeflerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalovaspor’un Yalova halkında çok ciddi bir manevi destek aldığını dile getiren Yavru takımın profesyonel liglere yükselmesi için maddi desteğe de ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bu çerçevede belediyelerle de görüşmelerde bulunduklarını söylerine ekleyen Yavru, “Göreve başlayalı yaklaşık 1 ayı aşkın süre geçti. Yalovaspor taraftarı ve Yalova halkı takıma çok ciddi bir destek veriyor. Ama elbette Yalovaspor’un manevi destek kadar maddi destek ihtiyacı olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bu anlamda sponsorluk ve maddi destek sağlamak adına belediyelerimizi ziyaret ettik. Burada Yalovaspor’un Yalova açısından taşıdığı önemi kendilerine de ifade ettim. Yalovaspor sadece merkezi değil, Altınova’dan Armutlu’ya kadar tüm bir ili temsil ediyor.  Yalovaspor’u eski görkemli ve ihtişamlı günlerine taşımak bizim en önemli görevimiz. Göreve de bu nedenle talip oldum. Yalovaspor’un yeri BAL değil profesyonel liglerdir. Tüm ziyaretlerimizde de bu konuda hem fikir olduk. Yalova’nın marka değeri olan Yalovaspor’u el birliği ile yukarılara taşıyacağız. Ben Yalova halkının bu desteğini takımından esirgemeyeceğini düşünüyorum. “ dedi. 
“Hedef BAL’da tutunmak”
Yalovaspor’un bu yılki ilk hedefinin BAL’da tutunmak ve kalıcı olmak olduğunu dile getiren Yavru, “Elbette öncelikle önümüzde Bölgesel Amatör Lig var. Bu sezon ilk hedefimiz BAL’da tutunmak. Yalova’yı BAL’da temsil eden bir takımımız daha var. Yeşilovaspor’da BAL’da mücadele ediyor. Elbette bu anlamda biz ligde tutunabilmek için Yeşilovaspor’un üzerinde bir yerde ligi tamamlamalıyız. Gönül 2 Yalova takımının da BAL’da tutunmasını ister ama maalesef bir takımın düşmesi gerekiyor.  Ardından da şampiyonluk ve profesyonel liglere yükselmek amacıyla lige asılacağız.” şeklinde konuştu.  
“İyi bir kadro oluşturduk”
BAL’da tutunmak için güzel bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, “Yalovaspor olarak transferlerimizi de yapıyoruz. Öncelikle genç isimleri kadromuza katarak yola çıktık. Tecrübeli oyuncuları da kadromuza katmaya başladık. Yalovaspor’a yakışacak ve hedeflerine bu takımı ulaştıracak bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Bu noktada elbette maddi destek bekliyoruz. Bu desteği alırsak sürpriz transferler de gerçekleştirmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu. 

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.