Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Atakent Hastanesi ile sponsorluk anlaşmasına vardı

2024/2025 futbol sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Yalovaspor, Yalova Özel Atakent hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 11:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Atakent Hastanesi ile sponsorluk anlaşmasına vardı

Yalovaspor, 2024/2025 futbol sezonunda BAL Ligi'nde mücadele edeceği dönemde önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Kulüp, Yalova Özel Atakent Hastanesi ile sağlık sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Bu anlaşma, Yalovaspor'un 2024/2025 sezonunda başarılı bir performans göstermesi için önemli bir destek olarak değerlendirilirken aynı zamanda da bu işbirliği, hem oyuncuların hem de teknik ekibin sağlık ve performans yönetimini iyileştirme yönünde fayda sağlayacak. Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru, sponsorluk anlaşmasını hakkında yapmış olduğu duyuruda şu ifadelere yer verdi, ‘’Kulübümüz 2024/2025 futbol sezonu için Yalova Özel Atakent hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yalova Özel Atakent Hastanesi yönetim kurulu üyesi Kemalettin Akkurt, Ömürcan Akkurt, Başhekim Bilgin Yurdakul ve Genelmüdür Hasan TOPAL’a teşekkürler ederiz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.