Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Alperen Özver’i renklerine bağladı

2024-2024 Sezonunda, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şehrimizi temsil edecek olan Yalovaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda çok sayıda transfere imza atan yeşil kırmızılı ekip son olarak forvet oyuncusu Alperen Özver ile anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 15:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Alperen Özver’i renklerine bağladı

2024-2025 sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Yalovaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil kırmızılı ekip, son olarak forvet oyuncusu Alperen Özver ile anlaşma sağladı. Yalovaspor'un transferdeki hızlı hamleleri devam ederken, Alperen Özver’in kadroya katılmasıyla birlikte takımın hücum gücünü artması bekleniyor. 2002 doğumlu genç forvet, Altınordu ve Karşıyaka gibi takımların formasını terletti ve son olarak İzmir Atilla’da forma giydi.

Yalovaspor tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, ‘’Kulübümüz, altyapısında Altınordu ve Karşıyaka gibi takımların bulunduğu, son olarak İzmir Atilla Spor forması giyen, 2002 doğumlu forvet oyuncusu Alperen Özver ile anlaşmıştır. Futbolcumuza, kulübümüze hoş geldin diyor, çubuklu forma altında nice şampiyonluklar diliyoruz, birlikte başaracağız’’ ifadelerine yer verdi.

Yalovaspor, bu transferle birlikte kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, taraftarlarda takımın BAL Ligi’nde sergileyeceği performansı görmek adına sabırsızlanıyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.