Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor, Abdullah Nanim ile anlaştı

2024-2025 BAL Ligi öncesinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yalovaspor, başarılı oyuncu Abdullah Nanim ile anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 10:35
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalovaspor, Abdullah Nanim ile anlaştı

Yalovaspor, 2024-2025 BAL (Bölgesel Amatör Lig) Sezonu öncesinde gerçekleştirdiği başarılı transferler ile dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Yeşil kırmızılı ekip, başarılı tecrübeli oyuncu Abdullah Nanim’i kadrosuna kattığını duyurdu. Genç yeteneklerden olan Abdullah Nanim, becerisi ve potansiyeliyle göz doldurdu. Sezon öncesi hazırlıklarını kararlılıkla sürdüren kulüp son olarak başarılı oyuncu Abdullah Nanim ile anlaşma sağladı. Gerçekleştirilen bu transfer, taraftarın gözünde Yalovaspor'un yeni sezon için kadrosunu güçlendirme stratejisinin önemli bir parçası olarak değerlendirildi.

Kadrosunu güçlendirerek yeni sezon öncesi çalışmalarına kararlı adımlarla ilerleyen Yalovaspor’un yönetimi tarafından, Nanim transferi ile ilgili yapılan açıklamada, “Abdullah Nanim Yalovaspor’da! Kulübümüz geçtiğimiz sezon Kireçhanespor’da forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Abdullah Nanim ile anlaşma sağlamıştır. Kendisine şanlı formamız altında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.