Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı iş insanı Aykut Karaduman Yalovaspor’u akşam yemeğinde ağırladı

Yalova’nın iş insanlarından Aykut Karaduman, Yalovaspor’u Çiftlikköy’de bulunan Centa Kebap adlı mekanda akşam yemeğine davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 07:26
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı iş insanı Aykut Karaduman Yalovaspor’u akşam yemeğinde ağırladı

Yalovaspor Kulübü, gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında davetlere katılmaya devam ediyor. Çalışmalarına büyük bir gayretle devam eden Yalovaspor’a anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Yalovaspor Kulüp Başkanı İsmail Kaya, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbol takımı ile birlikte akşam yemeğinde iş insanı Aykut Karaduman’ın misafiri oldular. Yalovalı iş insanlarından olan Aykut Karaduman Çiftlikköy’de bulunan Centa Kebap adlı mekanda Yalovaspor kulübünü ağırladı. Futbol kulübü Çiftlikköy’de iş insanı Aykut Karaduman’ın düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Yalovaspor kulübü büyük bir ilgi gösterdi. Karaduman, Yalovaspor’un başarılı bir takım olduğunun altını çizdi.

Yalovaspor futbolcuları kendilerini Centa Kebap adlı mekanda misafir eden Aykut Karaduman ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yalovaspor futbol takımı misafirperverliği için Karaduman’a teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.