Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’ya dartta Türkiye 3.’lüğü geldi

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hanife Zengin, Antalya Kemer’de gerçekleştirilen Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası’nda büyük bayanlar 2. ayağında Türkiye üçüncüsü oldu

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’ya dartta Türkiye 3.’lüğü geldi

Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası, 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Kemer Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi. 81 ilden bin 200’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada, miniklerden büyüklere kadar 8 kategoride mücadele edildi. Şampiyonaya, 2017 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün adı verildi.

Şampiyonada Yalova’yı temsil eden Hanife Zengin, büyük bayanlar kategorisinde başarılı bir performans sergileyerek Türkiye üçüncülüğüne ulaştı. Zengin, iyi bir hazırlık döneminden sonra bu şampiyonaya katıldığını, ilerleyen süreçte Türkiye Şampiyonluğunu alacağına emin olduğunu ifade etti.
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ise sporcusunu tebrik ederek, “Bir çok spor branşında olduğu gibi dart sporunda da ulusal bazda başarıların gelmesinden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hanife Zengin’in elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Kendisine ve antrenörlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.