Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova VIP evinde kazanmayı bildi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde şehrimizi temsil eden Yalova VIP, 5.hafta maçlarında iç sahada Urla Bld. İle mücadele etti. Temsilcimiz parkeden 83-73’lük skorla galip ayrılmayı bildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 14:01
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova VIP evinde kazanmayı bildi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Yalova VIP, 5. hafta maçında iç sahada Urla Bld. ile karşılaştı. Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmada, temsilcimiz etkili bir oyun sergileyerek rakibini 83-73 mağlup etti. Maç boyunca gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Yalova VIP, özellikle ilk yarıda aldığı avantajla maçı kontrolü altında tutmayı başardı. Bu galibiyetle birlikte Yalova VIP, ligdeki kötü gidişatına bir son vererek galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadı. Takım, taraftarlarının da yoğun desteğiyle sahadan mutlu ayrıldı.

İlk yarı 38-22 Yalova üstün geldi

Yalova VIP, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak sahada etkili bir performans sergiledi. Daha maçın 1.periyodunda rakibine karşı baskın gelmeyi başaran temsilcilerimiz ilk periyodu 18-14 önde kapattı. 2.Periyotta da kaldığı yerden devam eden Yalova ekibi, Urla Bld karşısında başarılı bir savunma gerçekleştirdi ve etkili atakları ile periyodu 20-8 kapatarak ilk yarıyı 38-22 önde tamamladı.

Yalova evinde galip

Urla Bld maçın ikinci yarısına hızlı başladı. Temsilcilerimize bu periyotta zor anlar yaşatan konuk ekip, 3.periyodu 17-19 önde kapattı. Maçta son periyodun başlaması ile birlikte farkı kapatmak isteyen Urla, Yalova’ya karşı baskılı oynamaya devam etti. Yalova ise sahadan galip ayrılmak adına maçı kontrolde tutmaya çalıştı. Temsilcilerimiz bu periyotta potasında 32 sayı görürken attığı 28 sayı ile farkın kapanmasını engelledi. Maçta son düdük çaldığında Yalova VIP, 83-73’lük skorla sahadan galip ayrıldı ve haftalardır süren mağlubiyet zincirini kırmayı başardı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.