Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova VIP deplasmanda mağlup oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yalova VIP, ligin 6.haftasında deplasmanda Çankaya Üni ile karşılaştı. Temsilcilerimiz parkeden 86-80’lik skorla mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 02:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova VIP deplasmanda mağlup oldu

Yalova VIP, 6. hafta mücadelesinde Çankaya Üniversitesi'ne konuk oldu. Maç, Ankara’daki ATA Spor Salonu'nda oynandı. Maç boyunca kıyasıya bir mücadele sergilense de Yalova VIP, istediği oyunu tam anlamıyla sahaya dökemedi ve karşılaşmayı kaybetti. Maç boyunca her iki takım da etkileyici bir performans sergileyerek izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. İlk periyotta Yalova VIP, rakibi karşısında 24-19 gerideyken, ikinci periyotta etkili oyunuyla çeyreği 14-25 önde kapattı ve ilk yarıyı 44-38'lik üstünlüğü ele geçirerek tamamladı.

Üçüncü periyotta ise iki takım arasında dengeli bir mücadele yaşandı ve bu bölüm 18-16’lık skorla tamamlandı. Ancak son periyotta Yalova VIP, rakibinin 30-20’lik üstünlüğü sonucu 86-80’lik skorla maçı kaybetmekten kurtulamadı. Bu sonuçla birlikte Yalova VIP, 7 puanla ligin alt sıralarında yer almaya devam ediyor. Takım, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergileyerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.