Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Uzmanlar Koleji Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Turnuvası Tamamlandı

Yalova Uzmanlar Koleji Kampüsünde gerçekleşen satranç ilk turnuvası büyük ilgi gördü. 2023-2024 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği ve Uzmanlar Koleji Kampüsünün ev sahipliğini yaptığı 'Satranç Turnuvasında' tüm devlet ve özel okullar arasında en çok dereceye giren, en fazla kupa ve madalya kazanan okul yine 'Uzmanlar' oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 08:34
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Uzmanlar Koleji Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Turnuvası Tamamlandı

Yalova Uzmanlar Koleji Yöneticileri, gerçekleştirdikleri başarıyı, “Zeka gerektiren her yerde biz varız, iddiamızı koruyoruz. Var olmaya da devam edeceğiz” dediler. Uzmanlar Koleji satranç antrenörleri Erkan Şat ve Saniye Çelebi’ye başarılarının sırrını sorduğumuzda, anasınıfından itibaren ilkokulda da süren satranç derslerinin düzenli ve devamlı olarak gerçekleşmesinin olduğunu belirttiler. Okul yöneticileri ise satranç atölyesine modüler eğitim sisteminin tüm gerekliliklerinin yerine getirerek bu derse önem verdiklerini belirttiler. 

Uzmanlar Koleji Yöneticileri; “Cumartesi başlayıp Pazar günü sona eren turnuvada 'Yalova Yaş Gruplarında' oynayan tüm öğrencilerimizi kutlarız. Tüm kademelerden öğrencilerimiz toplamda 8 Kupa 12 Madalya kazandılar. Turnuvaya katılan sporcuların okulları olarak, en çok kupa ve madalya kazanan okul olduk. Sevinç duyduk. Satranç dersine okulumuzda büyük önem veriyor, bununla ilgili tüm modüler eğitim sistemini kullanıyoruz.

Ana sınıflarımız ve ilkokulumuzda satranç ders olarak okutulmaktadır. Akademik bir okul olarak çocuklarınıza iyi gelecek her aktivite ve etkinliği destekliyoruz. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yalova yaş gruplarında oynayan, tüm kademelerden öğrencilerimiz, toplamda 8 Kupa, 12 Madalya kazandılar. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyoruz” dediler. 
M. Tunç Tanrıverdi 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.