Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Trabzonsporlular Derneği’nde yönetim belirlendi

Yalova Trabzonsporlular Derneği’nin gerçekleştirdiği genel seçim doğrultusunda, 2024-2025 dönemi dernek yönetimi belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 13:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Trabzonsporlular Derneği’nde yönetim belirlendi

Yalova Trabzonsporlular Derneği, 2024-2025 dönemi için gerçekleştirilen genel seçimde yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Dernek üyelerinin katılımıyla yapılan seçimler, büyük bir ilgiyle takip edildi. Yalova Trabzonsporlular Derneği'nin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Dernek Başkanı Nuh Genç, Dernek Başkan Yardımcıları; Adem Duman, Tanju Akdeniz, Sosyal Medya Sorumluları; Serra Kulaber, Yiğitcan Özoğlu, Dernek Gençlik Kolları Sorumluları; Ali Özgen Çebi, Talha Bektaş, Yönetim Kurulu; Ali Özdemir, Sefa Aygün, Sezer Kalaycı, Yasin Bayzan ve Serhat Çolak.

Dernek üyeleri ve Trabzonspor taraftarları, yeni yönetim kurulunun derneğe getireceği yenilikleri ve projeleri merakla bekliyor. Yalova Trabzonsporlular Derneği'nin düzenleyeceği etkinlikler ve sosyal projeler, taraftarlar arasında heyecan yaratmış durumda. Yeni dönemin, hem dernek hem de Trabzonspor için olumlu bir ivme kazandırması bekleniyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.