Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Taşköprülü karateciler 2 madalya kazandı

Türkiye Karate Federasyonu’nun desteklediği Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bursa Karate İl Temsilciliği’nin organize ettiği Bursa İller Arası Minik-Yıldız Karate Ligi’nin 1. etabı tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2023 01:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Taşköprülü karateciler 2 madalya kazandı

Yalova’yı başarıyla temsil eden Taşköprü Karate İhtisas Kulübü organizasyonu bir altın ve bir bronz olmak üzere 2 madalyayla tamamladı.

Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı 1. etap müsabakalarında 26 il, 58 kulüpten 820 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nden Eymen Turgut +50 kilo yıldızlarda mücadele ederken tüm rakiplerini dize getirerek altın madalyaya uzandı. Takım arkadaşı Muhammed Kayra Avunç 45 kilo Yıldızlar kategorisinde ter dökerken bronz madalyayla ilk etabı tamamladı.

Yalova Taşköprülü karateciler 2 madalya kazandı

Taşköprü Karate İhtisas Kulübü antrenörü Mehmet Güney, “Katıldığımız ulusal ve uluslararası turnuvalarda Yalova, Taşköprü ve kulübümüzü başarıyla temsil etmeye çalışıyoruz. Son olarak sporcularımız Bursa’da düzenlenen İller Arası Minik-Yıldız Karate Ligi’nin 1. etabında ter döktüler. Eymen Turgut +50 kilo yıldızlarda altın madalya kazanırken, Muhammed Kayra Avunç ise 45 kilo yıldızlar kategorisinde madalya kazandı. Sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.