Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Süper Amatör Lig’de kuralar çekildi

2024-2025 Sezonu Yalova Süper Amatör Lig kuraları çekildi. Süper Amatör Lig’e katılan kulüp temsilcilerinin hazır bulunduğu kura ve fikstür çekimine, tek grup olacak şekilde 11 takım katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 12:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Süper Amatör Lig’de kuralar çekildi

2024-2025 sezonuna hazırlanan Yalova Süper Amatör Lig'de kuralar çekildi. Yalova'da düzenlenen ve kulüp temsilcilerinin katıldığı kura çekimi, 11 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Tek grup halinde mücadele edecek olan takımlar, bu sezonun heyecanını dört gözle bekliyor.

Kura çekiminde, takımların rakipleri belli oldu ve sezonun fikstürü oluşturuldu. Takımlar, ligde başarılı olmak için yoğun bir şekilde çalışacak ve Yalova Süper Amatör Lig’inde öne çıkmak için mücadele edecek. Küme maçlarının ise 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Yalova Süper Amatör Lig’in yeni sezonunda, futbolseverler yerel futbolun heyecanını doruklarda yaşarken, takımlar da ligdeki yerlerini en iyi şekilde korumak için büyük bir özveriyle mücadele edecek. Yalova’daki futbol atmosferi, bu sezon daha da hareketli ve heyecanlı geçecek.

Yalova Süper Amatör Lig’de yer alan takımlar

1877 Üvezpınarspor, Altınova Belediyespor, Çınarcık Belediyespor, Çiftlikköy Belediyespor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Sultaniyespor, Taşköprüspor, Teşvikiye Belediyespor, Yalova Akköyspor, Yalova Esenköyspor, Yalova Kadıköyspor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.