Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Subaşı’nda Kivi Festivali’nde 600 sporcu kivi için koştu

10. Yalova-Subaşı Kivi Festivali kapsamında düzenlenen 4. Yalova Kivi Koşusu bu yıl da Türkiye’nin farklı illerinden katılan koşucuların katılımıyla geçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Subaşı’nda Kivi Festivali’nde 600 sporcu kivi için koştu

Subaşı Beldesi Futbol Sahası’nda başlayıp, kivi bahçelerinin arasından Hersek Lagünü’ne uzanan, doğayla iç içe olan parkurda mücadele eden her yaştan 600 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Her yaş grubundan sporcunun 5 ve 10 kilometre olmak üzere iki farklı kategoride yarıştığı kivi koşusunda parkurun güzelliği övgü aldı. 30’a yakın farklı kategoride ödülün verildiği yarışma sonunda dereceye giren atletler kürsüye davet edilerek ödüllerini aldılar.

Toplamda 50.000 TL değerinde para ve kupa ödüllerinin yanı sıra çekilişle Termal otellerde konaklama ve Ayvalık tatili hediye edilen sporcular organizasyondan dolayı Subaşı Belediyesi ve Yalova Kivi Birliği’ne teşekkür ettiler.

Yalova Kivi Koşusu Koordinatörü Orhan Güner, “Yalova’mıza, Subaşı’mıza katma değer yaratacak çeşitli etkinliklerle ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Yalova Kivi Koşusu’na katılım çok yüksekti. Bu katılım bizi her yıl bir öne taşıyor. Yalova’nın coğrafi işareti alan kivinin ve bölgenin tanıtımına katkı sağlayacak tüm organizasyonların içinde yer alamaya devam edeceğiz. Kivi Koşusu’na sponsor olarak destek tüm kurum ve kuruluşlara minnettarım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.