Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'nın Sultanları deplasmanda galip

Semt 77 Yalovaspor Voleybol Takımı deplasmanda, Ortakçı Orhaniye İnegöl Voleybol Takımını 1-3’lük skor ile mağlup ederek eve galip döndü.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'nın Sultanları deplasmanda galip

Yalova bu sezon hem basketbolda hem de voleybolda ülke genelinde en iyi şekilde temsil edilerek adeta bir gurur kaynağı olmayı başardı. Tüm Yalovalıların kalpten ve yürekten desteklediği temsilcilerimiz başarıya ulaşmak adına emin adımlarla yola devam ediyor. Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Semt 77 Yalovaspor Voleybol Takımı 19.11.2023 Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda karşılaştığı Ortakçı Orhaniye İnegöl Voleybol Takımını 1-3’lük farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Galibiyet sonrasında Yalova’nın Sultanları mutluluk ve coşku dolu bir şekilde eve dönüş sağladı.

Yalova’nın Sultanları deplasmanda güldü

Maçın ilk setinde Ortakçı Orhaniye İnegöl Voleybol Takımına karşı mücadele eden temsilcilerimiz 22-25’lik üstünlük sağladı ve 0-1 öne geçti. 2.Set ardı ardına yapılan sayılar ile temsilcilerimiz Ortakçı Orhaniye İnegöl Voleybol Takımına karşı 18-25’lik üstünlük sağlayarak 0-2 öne geçti. Devam eden maçta 3.set ev sahibi ekip Bursa temsilcileri, Yalova’nın Sultanlarına karşı 25-21’lik üstünlük sağladı ve skoru 1-2’ye getirdi. Son set ise Yalova temsilcileri eline geçen fırsatları iyi değerlendirmeyi başararak 22-25’lik skor ile skor tablosuna 1-3 yazdırdı ve deplasmanda farklı bir galibiyet alarak Yalova’ya coşku dolu bir şekilde döndü.

Murat Can Aytemur

Fotoğraf Kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Voleybol sosyal medya hesapları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.