Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da veliler yarışacak

Semt 77 Yalovaspor Basket Altyapısı tarafından yapılan duyuruda, veliler arasında basketbol ve voleybol maçları düzenleneceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 08:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da veliler yarışacak

Geçtiğimiz günlerde, Kuşadası Basket Akademi Ulusal Basketbol Kampını tamamlayarak gerek basketbol becerilerini geliştirmek gerekse de takım ruhunu oluşturmak adına mücadele eden gençler, unutulmaz bir spor serüvenine tanık oldu. Başarılı sporcular yetiştirmek adına, disiplinli ve bir o kadar da eğlenceli bir şekilde gençlere basketbolu sevdiren Semt 77 Yalovaspor Basket Altyapısı, bu defa gençler için değil velileri için bir etkinlik düzenliyor.

Alınan bilgilere göre Semt 77 Yalovaspor Basket Altyapısı, basketbol ve voleybol branşlarında velilerin yarışacağı bir organizasyonu hayata geçiriyor. Veliler üçerlik takımlarla basketbol maçı veya da voleybol maçı etkinliğine katılım sağlayabilecek. Düzenlenen ‘Veliler Yarışıyor’ organizasyonu 28 Şubat Salı günü akşam saat 20.00’da ve 29 Şubat Çarşamba günü akşam saat 20.00’da olmak üzere iki gün sürecek ve de Öncü Okulları Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Semt 77 Yalovaspor Basket Altyapısı yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Hep siz onları seyrettiniz, şimdi onlar sizi seyredecek. Semt 77 Yalova Basketbol Akademisi’nde gerçekleşecek bu heyecan verici etkinlikte 28 Şubat Salı akşamı saat 8’de basketbol, 29 Şubat Çarşamba akşamı saat 8’de voleybol branşlarında velilerimiz yarışıyor. Katılmak için yapmanız gerekenler çok basit: Bizimle iletişime geçerek hangi branşta katılacağınızı ve kaç kişi katılmak istediğinizi iletmeniz yeterli’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.