Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da gerçekleşen maçta Ampute Futbol Türkiye Kupası Alves Kablo’nun oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun (TBESF) düzenlemiş olduğu 2023 Yılı Ampute Futbol Türkiye Kupası final maçında Alves Kablo, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da gerçekleşen maçta Ampute Futbol Türkiye Kupası Alves Kablo’nun oldu

Yalova'da gerçekleşen Ampute Futbol Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırmış olan iki takım, 'İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Alves Kablo' kozlarını paylaşmak adına Yalova Atatürk Stadyumu’nda sahaya çıktı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık golsüz beraberlikle sona erdi.

Gerçekleşen mücadelenin ikinci yarısında ise rakip kalede sık sık pozisyona giren Alves Kablo, karşılaşmada 3 gol atarak ve kalesini gole kapatarak maçı 3-0 kazanmayı başardı. Galip olan Alves Kablo’nun kupasını Yalova Valisi Hülya Kaya ve İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm takdim etti.Turnuvayı ikinci tamamlamış olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kupasını ise Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç takdim etti.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç, güzel bir kupa organizasyonuna imza attıklarını belirtti. Alpaslan Erkoç, şampiyon takımı da başarısından dolayı kutladı.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.