Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da derbinin galibi Çiftlikköy

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleşen, Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde yapılan Semt 77 Yalovaspor-Çiftlikköy Belediyespor müsabakasında Çiftlikköy’ün Sultanları 0-3’lük skor ile galip geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da derbinin galibi Çiftlikköy

Derbide galip Çiftlikköy oldu

29 Ekim 2023 Pazar Günü, saat 14.00’da Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi maçında Çiftlikköy Belediyespor derbinin galibi olmayı başardı. Rakibine tek set vermeden galip gelen Çiftlikköy’ün Sultanları taraftarlar tarafındanda büyük destek aldı.

Voleybol severlerin heyecanla takip ettiği maçta oyuncular Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutlayan pankartlar ile sahaya çıktı. Çekişmeli geçen maçın ilk setinde Çiftlikköy ekibi rakibe yaptığı baskıların sonuç vermesi ile 0-1 öne geçti. Yalova Derbisinin 2.setinde ise Çiftlikköy Belediyespor’un Semt 77 Yalovaspor’a karşı yaptığı zekice hamleler ve sayılarla skor 0-2’ye geldi.

Maçın son setinde ise Çiftlikköy, Yalova karşısında farklı devam etsede Yalova ekibi skoru 21-21 yaptı ve iş son saniyelere kaldı. Büyük bir heyecan ve coşku ile devam eden maçın son periyodunda Çiftlikköy Belediyespor set sonucunu 22-25 yaparak maçtan galip ayrıldı. Çiftliköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’da gerçekleşen maç sonunda galibiyet alan takımı yalnız bırakmadı ve sporcular ile birlikte sahaya inerek oyuncuları tebrik etti.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.