Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da derbi heyecanı bugün başlıyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele etmekte olan temsilcilerimiz Çiftlikköy Belediyespor ve Semt 77 Yalovaspor Voleybol 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00’da mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 11:39
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da derbi heyecanı bugün başlıyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde başarıyla, şehrimiz Yalova’yı temsil eden Çiftlikköy Belediyespor ve Semt 77 Yalovaspor Voleybol bu defa birbirlerine karşı mücadele edecek. 2.Lig Kadınlar 9.Grupta yer alan temsilcilerimiz aynı zamanda grupta da birinci ve ikinci sırada oturuyor. Çiftlikköy’ün Sultanları bu sezon çıkmış olduğu tüm maçları kazanarak 7/7 yaptı ve namağlup bir şekilde toplamış olduğu 21 puan ile birinci sırada yer alıyor. Semt 77 Yalovaspor Voleybol ise bu sezon ligde çıkmış olduğu 6 maçta 5 galibiyet alarak topladığı 14 puan ile ikinci sırada bulunuyor.

Takımların iç saha ve dış saha performanslarına baktığımız zaman Çiftlikköy Belediyespor’un içeride ve dışarıda çıktığı tüm maçlarda galip geldiğini görmekteyiz. Semt 77 Yalovaspor Voleybol ise içeride ve dışarıda çıktığı karşılaşmalarda sadece bir kez mağlubiyet yaşamıştır. Yaşadığı tek mağlubiyet ise ligin ilk yarısında Çiftlikköy Belediyespor’a karşı oynadığı bir diğer derbi maçı oldu.

Her iki takımın taraftarları da maçı heyecanla bekliyor. Ligde iki önemli isim olan, iki Yalova Takımı’nın mücadelesi, şüphesiz ki Yalovalılara voleybol şöleni yaşatacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.