Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 324 sporcu ‘Okul Sporları’ için ter döktü

Okul Sporları Müsabakaları Futbol Gençler Marmara Bölge Şampiyonası tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 02:16
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da 324 sporcu ‘Okul Sporları’ için ter döktü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı programı çerçevesinde Yalova Atatürk Stadyumu’nda açılışı yapılan; İstanbul, Kocaeli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa ve Yalova olmak üzere toplam 9 ilden 18 takımın yer aldığı turnuvada erkeklerde 12, kızlarda ise 6 takım bölge şampiyonluğu için ter döktü.

9-11 2024 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen ve 324 sporcunun katıldığı turnuvada, müsabakalar Amatör Saha 1 ve Amatör Saha 2’de oynandı.

Birbirinden zorlu rakipler nefes kesen mücadeleleriyle futbolseverlerden tam not alırken yarı finale ismini yazdıran takımlarda belli oldu. 

Kızlarda; Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi, Balıkesir Kurtdereli Mehmet Pehlivan Spor Lisesi ve İstanbul Esenyurt TOKİ Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Erkeklerde ise; Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, İstanbul Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi veHaluk Ündeğer Anadolu Lisesi oldu.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, yarı finale yükselen takımları tebrik ederek, başarılar diledi. Şampiyonanın Türkiye finalleri ise 7 Mart’ta Antalya’da oynanacak.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.