Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bisiklet Yıldızları, Türkiye Şampiyonu

Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü (YABİS), 60+ yaş kategorisinde master takım klasmanında Türkiye Bisiklet Şampiyonluğu’nu kazandı. Kulüp Başkanı ve milli sporcu Harun Ertuğrul, bireyselde de Türkiye ikincisi oldu

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 05:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 05:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Bisiklet Yıldızları, Türkiye Şampiyonu

YABİS bisiklet sporunda Yalova’nın adını duyurmaya devam ediyor. Bu çerçevede İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’na da katılan Yalova ekibi, önemli bir dereceye imza attı. İstanbul Beykoz’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 60+ yaş kategorisinde master takım klasmanında rakiplerini geride bırakan YABİS sporcuları kürsünün en üst basamağında yer aldılar. Kulüp Başkanı Harun Ertuğrul yaptığı açıklamada, Yalova’da bisiklet kültürünün gelişmesine katkı sağlamak istediklerini söyledi. Ertuğrul, “Bizim de bir nebze olsun katkımız olacaksa çok mutlu oluruz. Aramıza katılan güçlü isimlerle ekibimiz şimdiden Türkiye’nin parmakla gösterilen sayılı takımları arasına girdi” dedi.

Ertuğrul ayrıca yarışlarda yaşadıkları zorlukları ve sevinçleri de anlattı. Sakarya’da 47 derece sıcakta saatlerce pedal bastıklarını, Muğla-Marmaris arasında düzenlenen yarışta da aşırı sıcakta ter döktüklerini belirtti. Ertuğrul, “Bu yarışlarda da aldığımız sonuçla bütün yorgunluğumuz yerini sevince bıraktı. Bizlere destek olan antrenöründen sporcusuna, yöneticisinden üyesine, gazetecisinden fotoğrafçısına, araç şoföründen belediyesine kadar her kim inanıp güvendiyse herkese sizlerin aracılığı ile teşekkür ederim” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.