Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bisiklet Yıldızları, Marmaris Yarışında fırtına gibi esti

Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü (YABİS), 15 Temmuz Muğla-Marmaris Yol Bisiklet Yarışında büyük başarı elde etti

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 05:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 05:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Bisiklet Yıldızları, Marmaris Yarışında fırtına gibi esti

284 bisikletçinin Muğla Cumhuriyet Meydanı'ndan toplu olarak başladığı yarışta, Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü antrenör Metin Bektaş eşliğinde 32 Yalovalı bisikletçi yer aldı. Çok önemli isimlerin yarıştığı alanındaki bu saygın yarışta Yalovalı bisikletçiler adeta fırtına gibi estiler.

60+ yaş kategorisinde Nurettin Bademci 1., Mehmet Yıldız 3. olurken, İbrahim Kesman 6., Harun Ertuğrul ise 7. oldu. 55+ yaş kategorisinde Zafer Yalın 1., Osman Şirin 2., Salih Bahadır Düner 3. ve Metin Bektaş 5’inciliği elde etti. 45+ yaş kategorisinde Güngör Turan 5., Ali İhsan Taş 7., Oğuz Irmak ise 8’inciliği aldı. 40+ kategorisinde Yusuf Kara 8. olarak kulübün adını duyurdu. 35+ kategorisinde ise Sidar Işık 8. oldu, master bayanlarda Samahat Beyza Ersan ise 3. olarak bronz madalya kazandı.

Altınova Belediyesi ve forma ana sponsoru Burak Denizcilik’in destekleriyle güçlü bir ekip oluşturan kulüp, bu sezonda şampiyonluğunu şimdiden ilan etti. Yarışla ilgili bilgi veren kulüp yönetimi, "Türkiye’nin her yerinde başarılı yarışlar yapıyoruz ve YABİS markamız ile Yalova’mızı Muğla ve Marmaris bölgesinde de tanıttık" dedi.

Yeni sezona şampiyon olarak giren kulüp, gençlere ve halka yönelik çalışmalar yaparken bisiklet adına birçok etkinliği de koordine ediyor. Kulüp yönetimi, "Bizlerin yanında olan başta Altınova Belediyemize ve Burak Denizcilik’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.