Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a Millilerden ziyaret

Yalova’da ki kamp çalışmalarını tamamlayan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı son ziyaretlerini Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a yaparak kamp süresince kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Tutuk ise kendisinin de eski bir sporcu olduğunu ifade ederek, spora ve sporculara desteklerini süreceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 00:01
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a  Millilerden ziyaret

Fransa’da haziran ayında gerçekleştirilecek olan Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Yalova’da kampa giren Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı hazırlıklarını tamamladı. Yalova’dan ayrılmadan son ziyaretlerini Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a yapan millilere Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Alparslan Erkoç da eşlik etti. Milli takımı makamında konuk eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’na Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi.

Çalışmalarla ilgili Mustafa Tutuk’a bilgiler veren Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, “Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Takım fizik, kondisyon ve psikolojik açılardan Avrupa Şampiyonasına hazır. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu motivasyonla da Yalova’dan ayrılarak Fransa’ya hareket edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek veren Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
Kendisinin de eski bir sporcu olduğunu hatırlatan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Ben de eski bir sporcuyum. O nedenle spora ve sporcularımıza her zaman destek olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Ülkemizin gururu olan ve birçok önemli başarıya imza atan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımımızı ilimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk.

Fransa’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasından da şampiyonlukla döneceğinize olan inancımız tamdır. Milletimizin desteğini arkanızda hissederek maçlara çıkın” diye konuştu.
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, ziyaretin anısına üzerinde 77 numara ve Mustafa Tutuk yazan formayı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a armağan etti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.