Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, genç futbolcularla buluştu

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, U-16 Liginde mücadele edecek Armutlu Belediyespor futbol takımını ziyaret etti. Sporcularla ve teknik heyetle sohbet eden Tokat, spora olan desteklerinin süreceğini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 03:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, genç futbolcularla buluştu

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, U-16 futbol takımını ziyaret ederek genç sporcularla ve teknik ekiple sohbet etti. Yeni sezon hazırlıklarını yerinde inceleyen Tokat ve ekibi, takıma başarılar diledi ve tatlı ikramında bulundu. Tokat, belediye olarak spora olan desteklerinin hız kesmeden süreceğini belirtti. Tokat, “Spor, gençlerimizin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığı için çok önemli. Biz de Armutlu Belediyesi olarak sporu teşvik ediyor ve destekliyoruz. Armutlu Belediyespor bünyesinde birçok branşta faaliyet gösteren takımlarımız var. Bu takımlarımız hem ilçemizi hem de ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. Biz de onların yanındayız ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. U-16 futbol takımımız da yeni sezona hazır. Onlara güveniyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren oyuncular ve teknik ekibi ise, belediyeye ve başkana teşekkür ettiler. Oyuncular, “Belediyemiz bize sahip çıkıyor ve bizi motive ediyor. Biz de onların desteğiyle daha çok çalışıyor ve daha çok başarı elde etmeye çalışıyoruz. Yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştular.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.