Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YABİS, 4 kategoride 6 kupa ve 41 madalya ile Türkiye şampiyonu

Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü (YABİS), bu sezon 40+, 55+, 60+ ve 19-34 yaş kategorilerinde Türkiye şampiyonluğu elde etti. Başarılı sporcular, hem ulusal hem de uluslararası yarışlarda Yalova’nın adını duyurarak büyük bir başarıya imza attı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 14:30
Kaynak: YALOVA HAYAT
YABİS, 4 kategoride 6 kupa ve 41 madalya ile Türkiye şampiyonu

Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü (YABİS), 2024 yılında Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atarak 40+, 55+, 60+ ve 19-34 yaş kategorilerinde Türkiye şampiyonu oldu. Kulüp, bu başarıya Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun Isparta’da düzenlediği şampiyonada ve Denizli’de gerçekleşen granfondo yarışlarında ulaştı. Özellikle, bireysel 55+ yaş kategorisinde Zafer Yalın Türkiye birincisi olurken, İbrahim Kesman 60+ yaş kategorisinde üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuçlarla YABİS, genel klasmanda takım olarak da Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

kulüp Başkanı Harun Ertuğrul, elde edilen başarılarla ilgili yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak büyük bir aile olduk. Antrenörümüz Metin Bektaş’ın önderliğinde disiplinli ve centilmen bir ekiple çalıştık. Sporcu arkadaşlarımızın başarısı, Yalova’nın bisiklet sporunda ne kadar şanslı bir il olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Ertuğrul, YABİS’in her yarışta kürsüye çıkmayı başardığını belirterek, “En genci 19, en yaşlısı 71 yaşında olan 60 kişilik ekibimizle Türk bisiklet sporuna büyük katkı sağlıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan Burak Denizcilik sahibi Bektaş Demir’e teşekkür ediyorum. YABİS artık bir marka haline geldi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nda da kulübümüzü gururla temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.