Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye şampiyonasından Yalova'ya 6 madalya

Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcuları Emine Irmak Sezer ve Elif Keklik, Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada 6 madalya kazanan Yalova ekibi, başarısıyla göz doldurdu

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2023 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Türkiye şampiyonasından Yalova'ya 6 madalya

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2022 faaliyet programında yer alan Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası, Bolu ilinde bulunan off-road parkurunda düzenlendi. Off-road yarış pisti içinde hazırlanmış arazi sürüşü (Cross-Country) parkurunda, yarışmacılar aynı anda pedal basarak, tur sayısına göre yarıştılar. 46 il ve 38 kulüpten toplam 213 sporcunun mücadele ettiği yarışmada 2022 Türkiye Şampiyonları belli oldu. Yarışmada sporcular kıyasıya bir mücadele gerçekleştirdi. Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcularından Emine Irmak Sezer U17 yaş kategorisinde, aynı spor kulübü sporcusu Elif Keklik ise U15 yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu oldular.

Düzenlenen parkurun teknik anlamda zorlayıcı olduğunu ifade eden Bölge Antrenörü Kamil Alev, “Dik rampaların olduğu ve teknik inişlerin bulunduğu zor bir yarıştı. Türkiye şampiyonasında almış olduğumuz dereceden memnunuz” dedi.

Madalya kazanan sporcular şöyle:

U17 Yaş Kadınlar

Emine Irmak Sezer Türkiye 1’cisi, Ayda Acar Türkiye 3.’sü

U15 Yaş Kadınlar

Elif Keklik Türkiye 1.’si

Zeynep Bayram Türkiye 2’ncisi

Fatma Nisa Günaydın Türkiye 3’üncüsü

U12 yaş kategorisinde ise Duru Koçak Türkiye üçüncülük madalyası kazandı. Yalova takımı şampiyonada toplamda 6 madalya elde etti. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ise Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları, antrenörleri Kamil Alev, Cansu Çelebi ve Hasan Bayraktar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.