Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Travis McConico resmen Semt 77 Yalovaspor’da

Semt 77 Yalovaspor Süper Lig öncesinde, Amerikalı oyuncu Travis McConico’yu kadrosuna kattığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 14:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Travis McConico resmen Semt 77 Yalovaspor’da

Yalova’nın gururu Semt 77 Yalovaspor, Türkiye Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlamasının ardından, Süper Lig hazırlıklarına vakit kaybetmeden başladı. Geçtiğimiz sezon Yalovalıları, sergilediği performans ile kendisine hayran bırakan takım, Süper Lig’de de başarılara imza atmak için kolları sıvadı. Kulüp tarafından yapılan paylaşımda, 1997 doğumlu Amerikalı oyuncu Travis McConico ile anlaşıldığı duyuruldu. 1.98 boyundaki tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Bulgaristan’ın BC Chernomorets Burgas takımında forma giydi. McConico, Burgas’ta forma giydiği 40 maçta ortalama olarak 33.3 dakika sahada kaldı ve bu maçlarda; 18.2 sayı, 4.9 ribaund, 5.8 asist, 2.2 top çalma, 0.3 blok ortalaması, %54 iki sayı, %34 üç sayı ve %76’lık serbest atış yüzdelerine ulaştı.

Başarılı oyuncu McConico, Bulgaristan Kupası Şampiyonluğu da yaşarken aynı zamanda da turnuvanın en değerli oyuncusu seçilmeyi başardı.

Oyuncu bilgileri:

Ad: Travis Claython

Soyad: McConico

Doğum Tarihi: 25 Mart 1997 (27 yaşında)

Uyruk: Amerika Birleşik Devletleri

Boy: 198 cm

Kilo: 91 kg

Pozisyon: Kısa forvet

McConico Semt 77 Yalovaspor forması terletecek

Semt 77 Yalovaspor'un bu önemli transferi, taraftarlar tarafından da büyük bir heyecanla karşılandı. Kulüp yetkilileri ise McConico'nun takıma katacağı değer ve performansla yeni sezonda hedeflerine ulaşma konusunda umutlu olduklarını dile getirdi. Travis McConico'nun Semt 77 Yalovaspor formasıyla sahalara çıkacak olması, Yalova sporseverlerini heyecanlandırmaya devam ederken, takımın yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.

Formun Üstü

Kulüp tarafından McConico hakkında yapılan açıklamada, ‘’Semt 77 Yalovaspor’a hoş geldin Travis McConico. 1997 doğumlu ve 1.98 m boyundaki McConico, bu sezon Bulgaristan'ın BC Chernomorets Burgas takımında 40 maçta ortalama 33.3 dakika süre aldı ve 18.2 sayı 4.9 ribaund 5.8 asist 2.2 top çalma 0.3 blok ortalamaları; %54 ikilik, %34 üçlük, %76 serbest atış yüzdeleri tutturdu. Amerikalı oyuncu, bu sezon takımıyla Bulgaristan Kupası şampiyonluğu yaşadı ve turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.