Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Kupa maçı nerede oynanacak? Süper Kupa’nın nerede oynanacağı belli oldu mu?

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında 29 Aralık 2023 tarihinde Arabistan’ın Riyad kentinde oynanması planlanan Süper Kupa maçının yaşanan sorunlar nedeniyle ertelenmesinin ardından maçın ne zaman ve nerede oynanacağı merak konusu olmuştu. Aylardır beklenen karşılaşmaya ilişkin detaylar belli oldu. Peki, Süper Kupa maçı nerede oynanacak? Süper Kupa’nın nerede oynanacağı belli oldu mu? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 00:00
Kaynak: Hilal Baldemir
Süper Kupa maçı nerede oynanacak? Süper Kupa’nın nerede oynanacağı belli oldu mu?

Türkiye 29 Aralık 2023 tarihinde Fenerbahçe ve Galatasaray arasında arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesini büyük bir üzüntüyle öğrenmişti. Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde oynanması planlanan maçın yaşanan sorunlardan dolayı ertelenmesi büyük şok yaratmıştı. Maçın ne zaman ve nerede oynanacağı merak konusu olurken birçok şehir maçın ev sahipliğini yapmak için talip olmuştu. Bugün ise maçın ne zaman ve nerede oynanacağı belli oldu. Peki, Süper Kupa maçı nerede oynanacak? Süper Kupa’nın nerede oynanacağı belli oldu mu? İşte merak edilen soruların cevabı…

Süper Kupa maçının Nisan ayında oynanmasının planlandığını ilk olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç duyurmuştu. Bugün ise maçın nerede ve hangi tarihte oynanacağı açıklandı.

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çadırcı, "Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Maçın 3 Nisan'da oynanması beklenirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi duyuruyu yapması bekleniyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.