Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Kupa finali ne zaman oynanacak?

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan fakat ev sahibi ülkenin yarattığı bazı sorunlar nedeniyle iptal olan Süper Kupa finalinin ne zaman ve nerede oynanacağı merak konusu oldu. 29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanması beklenen Turkcell Süper Kupa final maçında rakip takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ısınmak için sahaya Atatürk baskılı formalarla çıkmasına izin vermeyen Suudi yetkililer aynı zamanda takımların şehitler için hazırlanan pankartlarla çıkmasına da izin vermedi. Bunun üzerine iki takımın başkanları da maça çıkmaktan vazgeçerek aynı gece Türkiye’ye geri döndü ve maç iptal oldu. Şimdi ise maçın ne zaman ve nerede oynanacağı merak konusu oldu. Peki, Süper Kupa finali ne zaman oynanacak? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 13:11
Kaynak: Hilal Baldemir
Süper Kupa finali ne zaman oynanacak?

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynaması planlanan Turkcell Süper Kupa final maçı 29 Aralık Cuma akşamı iptal edilmişti. Suudi yetkililerin Fenerbahçe ve Galatasaray oyuncularının sahaya Atatürk tişörtleri ve pankartlarla çıkmasına engel olması nedeniyle iki takımda maçtan çekildiğini açıkladı. Süper Kupa final maçının iki takımın ve TFF’nin ortak kararıyla ertelenmesinin ardından maçın ne zaman ve nerede yapılacağı merak konusu oldu. Peki, Süper Kupa finali ne zaman oynanacak? İşte merek edilen sorunun cevabı detaylarda…

süper kupa finali ne zaman

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında 29 Aralık’ta oynanması planlanan Süper Kupa finali Suudi yetkililerin yarattığı aksaklıklar nedeniyle ertelendi.

Mevcut durumda TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den yapılan ortak açıklamaya göre, maçın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Fakat takımlardan ve TFF’den henüz maçın ne zaman ve nerede oynanacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Futbolseverlerin merakla ve heyecanla beklediği maçın ne zaman oynanacağı henüz netleşmedi. Maç ileri bir tarihe ertelendi fakat ne zaman olacağı açıklanmadı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.