Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşılı minik güreşçiler şampiyona öncesi Başkan Canbay’ı ziyaret ettiler

Subaşılı minik güreşçiler, antrenörleri ile birlikte Türkiye Şampiyonası öncesinde Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:17
Kaynak: YALOVA HAYAT
Subaşılı minik güreşçiler şampiyona öncesi Başkan Canbay’ı ziyaret ettiler

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Ordu'da düzenlenecek U-11 ve U-13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Subaşı'nı temsil edecek olan minik güreşçilerle bir araya geldi. Başkan Canbay, şampiyona hakkında bilgi alırken minik sporculara başarı dileklerini iletti.

Başkan Turan Canbay, yaptığı açıklamada, "Subaşımızı Türkiye Güreş Şampiyonası'nda temsil edecek olan Hakkı Aydın, Eymen Baran Sevinç, Muhammed Aydın, Berkay Tuna Kale, Enes Yurdusever, Batuhan Sağlam, Ömer Efe Uyur ve Alperen Turhan'a başarılar diliyorum. Ata sporumuz güreşe olan desteklerimiz sürecek. Genç sporcularımızın başarısı, gelecekteki başarılarının teminatıdır," dedi.

Canbay, güreşin Subaşı için önemli bir spor olduğunu vurgulayarak, "Güreşe verdiğimiz desteklerle gençlerimizin bu alanda kendilerini geliştirmeleri ve ülkemizi başarıyla temsil etmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Minik güreşçilerimize güveniyor ve Ordu'da düzenlenecek şampiyonada başarılı olacaklarına inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında minik güreşçiler, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'a destekleri için teşekkür ederek, şampiyonada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.