Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı’nda madalyalar Başkan Turan Canbay’dan

Yalova'nın Subaşı beldesinde Okullar Arası Oryantiring İl Birinciliği heyecanı sona erdi. 330 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay tarafından takdim edildi

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 17:07
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Subaşı’nda madalyalar Başkan Turan Canbay’dan

Subaşı beldesinin ev sahipliğinde düzenlenen Yalova Okullar Arası Oryantiring İl Birinciliği çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Yarışmada dereceye girenler ise düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Ödül törenine katılan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay madalya ve kupaları takdim etti. Burada öğrencilere hitap eden Canbay, "Beldemizde ev sahipliği yaptığımız Oryantiring Yalova İl Birinciliği Yarışması final günü ortaokul öğrencilerimizle devam etti. Büyük bir rekabetle yarışan öğrenciler parkurda belirlenen hedefleri pusula ve harita yardımıyla bulmak için yarıştılar. Yarışma sonrası dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini taktim ettik. 330 sporcunun katılımıyla Subaşımızda gerçekleştirilen yarışmalarda başarılı olan gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Dereceye giren öğrenciler ise mutluluklarını dile getirerek, “Böyle bir organizasyonda yer aldığımız için çok mutluyuz. Bizlere bu imkanı sunan Subaşı Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Oryantiring nedir?

Oryantiring, pusula ve harita yardımıyla parkurda belirlenen hedefleri bulmak için yapılan bir spor dalıdır. Hem bireysel hem de takım halinde yapılabilen oryantiring, doğada zaman geçirmeyi ve spor yapmayı sevenler için ideal bir spordur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.