Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı’nda dostluk kazandı! Geleneksel Veteranlar Maçı büyük ilgi gördü

Subaşı Belediyesi tarafından her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirilen ‘Geleneksel Subaşı Veteranlar Maçı’ yine çekişmeye sahne oldu

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 00:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 00:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı’nda dostluk kazandı! Geleneksel Veteranlar Maçı büyük ilgi gördü

Subaşı Belediyesi’nin her yıl büyük bir coşkuyla kutladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl da ‘Geleneksel Subaşı Veteranlar Maçı’ ile renklendi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın da aralarında bulunduğu veteran futbolcular, sahada kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Maç boyunca tribünlerden eksik olmayan coşkulu tezahüratlar eşliğinde, veteranlar yeteneklerini konuşturdu. 90 dakika sonunda skor tablosu dostluğun zaferini ilan etti. Sahada ter döken oyunculara, tribünleri dolduran sporseverler de tam destek verdi.

Maçın ardından sosyal medya üzerinden duygularını paylaşan Başkan Canbay, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Subaşı Veteranlar Maçı’nda dostlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Beraber koştuk, omuz omuza mücadele ettik ve maç sonunda kazanan dostluk oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.