Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Su sporlarının gelişimi konuşuldu

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölgedeki sportif çalışmalar ve su sporları konusundaki projeler ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 06:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 06:20
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Su sporlarının gelişimi konuşuldu

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve TÜRFAD Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce’yi makamında konuk etti. Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, ziyarette beldelerinde sporun tüm branşlarında gençlere hizmet verdiklerini ancak deniz sahili en uzun iller arasında yer alan Yalova'da su sporları konusunda eksiklikler bulunduğunu belirtti. Arslan, bu eksiklikleri gidermek amacıyla Yalova Su Sporları Kurucu Başkanı ve spor adamı İbrahim İnce ile ortak çalışmalar yapma konusunda anlaştıklarını ifade eden Arslan, “Yalova’mızın su sporlarındaki açığını kapatmak ve bölgemizi su sporlarının merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Spor adına yapılacak tüm çalışmalara ellerinden geldiğince destek olacaklarını belirten Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ise, "Belediye Başkanı İsmail Arslan ve TÜRFAD Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaret, bölgedeki sportif faaliyetlerin geliştirilmesi ve özellikle su sporları konusunda Yalova’nın potansiyelinin artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.