Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Son derece yararlı bir turnuva oldu”

Ankara'da düzenlenen Yalçın Efe Turnuvası'na katılan Semt77 Yalovaspor, üçüncülük maçında Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. Maçta istediği oyunu kuramayan Yalovaspor, 90-54'lük skorla mağlup olsa da teknik kadro, turnuvanın sonuçlardan ziyade hazırlık aşaması açısından oldukça faydalı olduğunu vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 02:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:39
Kaynak: Murat Can Aytemur
“Son derece yararlı bir turnuva oldu”

Semt77 Yalovaspor, sezon öncesi hazırlıklarına Ankara’da katıldığı Yalçın Efe Turnuvası ile devam etti. Turnuvanın üçüncülük maçında Türk Telekom ile karşılaşan Yalovaspor, 90-54’lük bir skorla mağlup ayrıldı. Ancak bu sonuç, teknik heyet açısından olumsuz bir tabloya işaret etmiyor.

Turnuva hazırlık açısından önemliydi

Semt77 Yalovaspor teknik kadrosu, turnuvanın sonuçlarının büyük bir önem taşımadığını, esas amaçlarının oyuncu rotasyonlarını denemek ve sezon öncesi taktik varyasyonları gözlemlemek olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, "Bu maçlar hazırlık niteliğinde ve takımın sezon öncesi formunu değerlendirmek için son derece yararlı oldu. Yeni transferlerimizi ve mevcut kadroyu farklı oyun düzenlerinde görme fırsatı bulduk” ifadeleri kullanıldı.

Maç detayları ve oyuncu performansları

Türk Telekom, Yalovaspor karşısında zorlanmadan 90-54’lük skorla galip gelirken, Yalovaspor’un en skorer oyuncusu Travis McConico oldu. McConico, maçı 13 sayı ve 5 ribaund ile tamamladı. Boran Güler 10 sayı, Martin Peterka ise 9 sayı ile takımına katkıda bulundu.

Çeyrek Sonuçları; 1. çeyrek: 22-11, 2. çeyrek: 43-24, 3. çeyrek: 65-33 ve 4. çeyrek: 90-54

Semt77 Yalovaspor, sezona hazırlanırken bu tarz turnuvaların takım için büyük bir fırsat sunduğunu ve eksikliklerini görme açısından son derece faydalı olduğunu dile getirerek lige hazır olduklarının altını çizdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.